Utólag talán már megsúgható: a karcsú létszám, főként pedig a frontemberek hiánya miatt a fehérgyarmatiak kissé „fáztak” a baktalórántházi fellépéstől.

Imre Zsolt joggal fogadhatta a gratulációkat Fotó: Bereczki Zoltán

De elsült Imre Zsolt lába a második félidőben, ráadásul mindjárt kétszer, így a Szatmár Fanatic világgá dobolhatta: a megyei első osztályú futballcsapat 2–0-ra nyert idegenben! Cseppet sem elhanyagolható tényező, a huszonöt éves védekező középpályás első és mindjárt második gólját szerezte az aktuális idényben.

– Ősszel combsérülés miatt gyakorlatilag a félszezont kihagytam, úgyhogy nem is játszottam túl sokat, de most hál’ istennek klappoltak a dolgok – elmélkedett Imre Zsolt, aki nem mellékesen Harbula Balázs ideiglenes távollétében a Nyírmeggyes elleni meccsen az edzői szerepkörbe is beugrott szeptemberben. – Soha nem szereztem még két gólt megye egyes meccsen, a másodosztályban volt, hogy négyet is egy alkalommal, persze, ez mindent visz. Mert Baktán nem egyszerű nyerni, szóval mondhatni, talán a legjobbkor kétszer lecsúszott a lövésem… Azt azért megjegyezném, köszönettel tartozunk a Szatmár Fanaticnak, valamint a minket elkísérő sok gyarmati drukkernek, ők is kitettek magukért!

Imre Zsolt akár gólcsúcsot is dönthet: eleddig négy találat volt a legtöbb, amit egy teljes bajnoki évadban hintett.

– Nem ezzel kelek és fekszek, az a lényeg, hogy nyerjünk. Az utóbbi időben gyakran rezgett a léc a csapat számára, legutóbb is csak az utolsó fordulóban harcoltuk ki a bennmaradást, ne kiabáljuk el, de talán ezúttal merészebbet is álmodhatunk. Kérem azt is írtja le, a szombati meccs után tudtuk meg, hogy törzsszurkolónk, Váradi József, akit mindenki csak Muki bácsinak hívott, elhunyt, őszinte részvétünket kívánjuk a családnak!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .