A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenhatodik, tavaszi nyitófordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Immár nem babra megy a játék Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 16. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Tisztaberek (5.)–Hodász (13.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A pályánk nagyon „lágy”, edzőmeccset sem tudtunk rajta játszani, csak reménykedhetünk, hogy szombatig javul a helyzet. Mindenesetre az első hazai mérkőzésen mindenképpen győzni szeretnénk.

Pálfi József, a Hodász edzője: – A héten a nagy medencében próbálunk gyakorolni a nyitányra, amennyiben hatékonyan felkészülünk a 4×50 méteres váltóra, akkor remélem, sikeresen tudunk bemutatkozni.

Csenger (2.)–Nyírcsaholy (4.)

Osváth Sándor, csengeri csapatmenedzser: – Szeretnénk az őszi bakit feledtetni, annál is inkább, mivel minden tavaszi mérkőzésünket meg szeretnénk nyerni.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Várjuk már a rajtot még, ha azt egy bajnokságra törő csapat otthonában is kezdjük. Bízom a játékosaimban, és biztos vagyok abban, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy számunkra kedvező eredmény szülessen.

Jánkmajtis (3.)–Terem (14.)

Della Sándor, a Jánkmajtis edzője: – Megmondom őszintén, még magam sem tudom igazán, milyen teljesítményre leszünk képesek, mert meglehetősen keveset játszottunk a felkészülés során. Remélem, a sérültek felépülnek hétvégére, és egyértelműen győzelmet várunk.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Meglátjuk, milyen összeállításban tudunk kiállni, próbálunk tisztességesen helyt állni.

Milota (9.)–Kocsord (6.)

Elek László, a Milota edzője: – Nekünk mindig nehéz a tavaszi rajt a téli korlátozott edzési lehetőségek miatt. Kíváncsian várom, mire leszünk képesek ilyen kevés felkészülés után. Minden attól függ,hogy melyik csapat tud jobban alkalmazkodni a pálya talajához és ki fogja jobban bírni erővel a második félidőt. Mindenesetre már várjuk a kezdést és szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni hazai pályán!

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Különböző okok miatt nem jól alakultak az edzőmeccsek, egyébként is későn kezdtük a felkészülést is, de legalább annak örülhetünk, hogy van csapat, tudjuk folytatni a bajnokságot. Ezúttal is szeretném megköszönni a kocsordi vállalkozók támogatását, amit megpróbálunk a pályán meghálni.

Nábrád (15.)–Kölcse (11.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Reméljük úgy folytatjuk ahogyan abbahagytuk, mindenképpen győzni szeretnénk a nyitófordulóban az átgazolási időszakban jelentős átalakuláson átesett vendégek ellen! Bízunk abban, hogy ebben az újonnan érkezett játékosaink is segítségünkre lesznek.

Simon Csaba, a Kölcse edzője: – Mit várunk? Jó kezdést, ennyi! Bár előre félek, ha ilyen marad az idő, nem futball, sokkal inkább sárdagasztás lesz az egész,

Vámosoroszi (1.)–Szatmárcseke (16.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Semmit nem adunk a tabellán elfoglalt pozíciókra, az a csapat, amely a bennmaradásért küzd mindig, mindenhol veszélyes tud lenni. Nehéz, darálós meccs elé nézünk, ennek tudatában készülünk a hétvégére!

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, a héten már nem vonulnak többen vissza… A keret magja megmaradt, másrészt az az igazság, hogy ilyen távolságra még nem volt a két csapat egymástól a tabellán, de nem feltartott kézzel érkezünk Orosziba.

Csengersima (7.)–Beregdaróc (12.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A Beregdaróc jól erősített a télen, és alighanem sok meglepetést fog szerezni tavasszal. Mi azonban mindenképpen három ponttal gazdagabban szeretnék rajtolni.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A Csengersima ellen vendégként pontot szerezni bármely csapatnak komoly eredmény, sőt mondhatni bravúr. Mi sem esélyesként utazunk, de azért igyekszünk majd minden lehetőséget megragadni, és jól focizni.

Vasárnap

Nagydobos (10.)–Nyírvasvári (8.)

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Nagyon szeretnénk eredményesen kezdeni, mert az rendkívül fontos lenne a folytatás miatt. A főpróba nem sikerült túl jól, remélem, az előadás annál jobb lesz.

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári edzője: – Nem mondanám, hogy világhírű felkészülésen vagyunk túl. Remélem a srácok összeszedik magukat és jó focival lepnek meg. Ha kellőképpen élesek leszünk és egyfelé húzunk, elhozzuk Nagydobosról a három pontot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .