A fejlődés megkérdőjelezhetetlen! Mármint a megyei első osztályú bajnokság tavaszi nyitányához képest, amikor négy kiállítás történt – a hétvégi tizenhetedik fordulóban viszont csak egyszer villant a piros lap.

A Kemecse–Ibrány parti kissé „színesre” sikeredett Fotó: Kulcsár Béla

Mégpedig a Kemecse–Ibrány összecsapáson, amely a sárga lapok tekintetében is vitte a prímet: hatszor húzta elő eme kártyát a játékvezető. Szemben a Mátészalka–Mándok meccsel, ahol csupán egyszer nyúlt ezen figyelmeztető eszközhöz a spori.

Egyébiránt a nyolc találkozón összesen harminchárom sárga lapot osztottak ki a következő rangsor szerint: Mátészalka–Mándok (1), Tiszakanyár–Nyírgyulaj (4), Kisvárda–Nagyecsed (4), Vásárosnamény–Nagyhalász (4), Nyírmeggyes–Balkány (4), Újfehértó–Tarpa (5), Baktalórántháza–Fehérgyarmat (5), Kemecse–Ibrány (6). Ebben a tekintetben viszont romlott a statisztika: a nyitányon csak huszonhatan „sárgultak be”

Ugyancsak szembeötlő különbség az előző körrel összevetve, hogy míg a rajt során (igaz, akkor csak hét meccset játszottak…) huszonöt, a legutóbbi teljes fordulóban harminckét gól született.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .