Az Ajak SE elnöke írásban tájékoztatta az igazgatóságot arról, hogy finanszírozási okok miatt a felnőtt- és U19-es csapata visszalép a megyei másodosztály Nyírerdő-csoport bajnokság tavaszi folytatásától.

A kék mezes ajaki csapat hivatalosan is „kiszállt” a bajnokságból Fotó: Ilyés Zoltán

Miután ebből a csoportból a Berencs FC már ősszel a kizárás sorsára jutott, így tizennégy együttes folytatja a bajnokságot.

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság versenybizottsága a 2019/2020. évi Megyei II. osztályú bajnokságra nevezett Ajak SE csapatának a Versenyszabályzat (a továbbiakban VSZ) 46. § (1) bekezdés a) 1) pontja alapján történő visszalépését elfogadja, és a bajnokságból a VSZ. 46. § (1) d) pontjának megfelelően kizárja. A csapatot a VSZ. 46. § (1) g) pontjának megfelelően a bajnoki tabella utolsó előtti helyére sorolja. A bajnokság során a mérkőzésekre kisorsolt ellenfelei szabadnaposok lesznek, a le nem játszott mérkőzések után bajnoki pontok nem járnak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .