Egy héttel a megyei harmadosztály hivatalos tavaszi nyitánya előtt már bajnoki mérkőzést rendeztek a Szabolcs csoportban.

Füstbomba a megye hármas meccsen – ez sem sűrűn fordul elő Fotó: tudósítónktól

Mégpedig mindjárt a szezon egyik legnagyobb rangadójává avanzsált – a tizenhetedik fordulóból előrehozott – Nyíregyháza Spartacus II.–GFSE Oros összecsapással indult az esztendő. Az ugyan nem meglepetés, hogy a Szpari „fakó” makulátlan mérleggel nyomul a tabella élén, az örökösföldi pályán vendégként szereplő, negyedik helyen táborozó GFSE viszont meglehetősen beerősített a téli átigazolási időszakban.

Csapatnyi játékos érkezett a másodosztályú Nyíribronytól, amelynek korábbi edzője, Marincsák Viktor vette át az együttes irányítását. Igazán neves személy is kíváncsi volt a találkozóra: az egykori szövetségi kapitány, a jelenleg Tarpán szakmai tanácsadóként dolgozó Csank János is feltűnt a szurkolók között!

Száz néző előtt a Spartacus II. hamar vezetést szerzett: Kovács Norbert 11-esből köszönt be, a 17. percben egyről a kettőre jutott – duplájával hamar eldőlni látszott a mérkőzés. Amit kék színű füstbombával ünnepeltek a Szpari-ultrák, na ez is ritkán esik meg egy megye hármas derbin. Majd Jócsák Dávid tovább hizlalta a különbséget, vagyis 3–0-ás hazai előnnyel fordultak a felek. A második félidőben a negyedik gólt is berámolta a nyíregyháziak második számú legénysége, amely végül 4–0-ra nyert.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .