A kör bezárult: Varga József hazatér. Mégpedig Anarcsra, ahol a harmincnégy éves gólvágó pályafutása indult – anno 1998-ban.

Varga József (alsó sor, bal szélen) az anarcsi csapatban fejezi be pályafutását Fotó: tudósítónktól

Azóta nagyot utat járt be a csatár, aki legutóbb a megye kettő Nyírerdő csoportban bajnokságot nyert Nyírkarász frontembere volt. Az őszi szezont viszont – munkahelyi elfoglaltság miatt – teljes egészében kihagyta, most pedig a harmadosztály Rétköz csoportban szereplő Anarcshoz szegődött. A

– Anarcson mutatkoztam be tizenöt évesen, mondhatjuk, végleg hazatértem, mert úgy döntöttem, ez lesz az utolsó állomás – közölte Varga József. – Igazából én már letettem a futballról, csak a tesóm a csapat edzője, ő kapacitált, hogy segítsek. Ráadásul korábban tettem egy halvány ígéretet, hogy Anarcson fogom befejezni, szóval gyakorlatilag szavamon fogtak. Sok függ attól, hogy a munkával hogyan tudom összeegyeztetni a focit, egyelőre csak a következő félévre tekintek előre. Ugyanakkor szeretném megköszönni a nyírkarászi csapatnak az ott eltöltött kilenc évet, külön kiemelném Szalmási József polgármester urat és Tóth Tibor edzőt, amiért ilyen korrektül álltak a távozásomhoz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .