Mint ismert, a megyei első osztályú bajnokság tavaszi nyitófordulójában elmaradt a Nagyecsed–Baktalórántháza mérkőzés, mégpedig a hazai együttest sújtó betegséghullám miatt.

Még nem teljes a létszám az ecsedi öltözőben Fotó: tudósítónktól

Az ecsedieknek a hétvégi, tizenhetedik körben a Kisvárda II. otthonában lesz jelenésük, és a vasárnapi összecsapást annak rendje és módja szerint megrendezik. Jóllehet, a szatmáriak továbbra sem egyenesedtek ki…

– Gyógyulnak a játékosok, bár attól messze állunk, hogy komplett legyen a csapat – szolgált helyzetjelentéssel Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője. – Négy játékos még mindig beteg vagy lábadozik, ők két hete nem edzenek, a többiek meg edzegetnek. Jelenleg tizenhárom egészséges játékos már rendelkezésre áll, azért néhányan még köhécseltek a keddi tréningen. Az öltöző úgy nézett ki, amikor bementem, mint ha egy kórterembe toppantam volna, ahol a betegek a főorvosi vizitre készülnek. A pozitív az, hogy vasárnap meccs lesz, amit nagyon várunk, és nem szeretnénk semmi mással foglalkozni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .