A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Mátrai Norbert (balról) és az Újfehértó a Tarpa ellen, a fehér mezes balkányi csapat a nyírmeggyesi fellépésen indul „rohamra” a bajnoki pontokért Fotó: facebook/balkanyiseszurkolókse

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 17. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Mátészalkai MTK (14.)–Mándok (4.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – A nyitómeccs után mindenképpen javítani szeretnénk, a srácok nagyon motiváltak és bizonyítani szeretnék, hogy ami Gyarmaton történt csak egy baleset volt, ilyen egyszer egy évben fordulhat elő. Úgy gondolom, két olyan csapat fog találkozni, melyeknek kötelező a győzelem. Mi úgy készülünk, hogy a pontok itthon maradjanak.

Mirgai László, a Mándok edzője: – Az első meccsünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, a héten megbeszéltük a srácokkal a történteket, most pedig már csak előre szabad nézni. Mindkét fél számára életbevágóan fontos a három pont megszerzése, éppen ezért biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de bízom a csapatban.

Baktalórántháza (12.)–Fehérgyarmat (8.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Kíváncsi vagyok, a csapat milyen teljesítménnyel fog előrukkolni, mert jó formánkat kell ahhoz hozni, hogy legyűrjük a Fehérgyarmatot, amelynek mutatott játékáról volt alkalmam a nyitófordulóban személyesen megbizonyosodni.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Szülinaposunk, Farkas Sanyi kiválásával elég foghíjasok leszünk a középpályán. Baktán nem könnyű nyerni, de lehetetlen nincs csak tehetetlen.

Kemecse (11.)–Ibrány (7.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Sajnos, már most a szezon elején több sérültünk van, mint Balázs Pali hajszála. Lehet nekem is be kell öltöznöm, pedig a farsang elmúlt. Kevesen vagyunk, de annál motiváltabbak: akik eddig talán kevesebb szerephez jutottak, azok főszereplők lehetnek. Felszabadult játékot várok, teher nélkül.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A múlt heti hozzáállást és akaratot szeretném ismét látni a pályán, illetve a támadójáték remélem hasonlóan jól fog működni, mint legutóbb a védekezésünk, akkor sikerrel térhetni haza Kemecséről.

Nyírmeggyes (15.)–Balkány (9.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Sajnálom, hogy hétvégén nem sikerült pontot szerezni, mindenekelőtt pedig a sérült halászi játékosnak mielőbbi gyógyulást kívánunk! Ugyanakkor sújt minket is a sors, három alapember esett ki a keretből. Tudjuk, hogy a balkányi csapat átalakult a télen, és nyilván mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy eredményes legyen, de annyit megígérhetek, nem feltartott kézzel megyünk a pályára.

Antal István, a Balkány edzője: – A helyzetkihasználásunk katasztrofális volt a nyitómeccsen, ezen mindenképpen változtatni akarunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Meggyesnek ez az utolsó lehetőségek egyike a felzárkózáshoz, így nem lesz könnyű dolgunk, de mi is a győzelem érdekében állunk a feladat elé.

Austria Juice-Vásárosnamény (3.)–Nagyhalász (2.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A Nagyhalász masszív csapat, amely ellen küzdelmes, harcos mérkőzésre számítok. Félő, hogy – az időjárást figyelembe véve – a pálya állapota nagyban befolyásolni fogja a végeredményt.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Nagyon erős Vásárosnaményhoz látogatunk, ahol mindig jó és izgalmas mérkőzéseket játszunk. Sérülés és eltiltás miatt  tovább nőttek gondjaink, de megpróbálunk pontot, illetve pontok szerezni, ami nem lesz egyszerű feladat. Bognár Attilának mielőbbi felépülést kívánunk!

Vasárnap

Kisvárda II. (6.)–Nagyecsed (13.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Az első hazai tavaszi mérkőzésünk következik, amelyen szeretnénk a szurkolóinkat jól játékkal és természetesen győzelemmel kiszolgálni.

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – A Kisvárda ellen még nem kaptam ki edzőként…

Tiszakanyár (16.)–Nyírgyulaj (1.)

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Mit is mondhatnék? A labda gömbölyű…

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Tisztában vagyunk ennek a mérkőzésnek a nehézségi fokával, hiszen a hazaiak a kiesés elkerüléséért küzdenek, fegyelmezett, taktikus játékra lesz szükségünk a siker érdekében.

Újfehértó (10.)–Tarpa (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Ősszel nagyon jó mérkőzést sikerült játszanunk Tarpával, amely izgalmakban és gólokban is gazdag volt. Most is hasonlóra számítok, mert az ellenfél egy játszó csapat, amelyet rendkívül jó labdarúgók alkotnak. Ettől függetlenül remélem ideiglenes otthonunkban sem okozunk csalódást a kilátogató szurkolóinknak.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, mert rendkívül jó csapathoz látogatunk, amely rengeteget fut és megfelelő agresszivitással futballozik. De nem kirándulni megyünk, remélem ponttal, pontokkal távozunk.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 15 óra)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .