A Tiszadob 2016-ban dobbantott egy nagyot, amikor feljutott a megye kettőbe. A kaland nem tartott sokáig, előbb kiesett, majd még rosszabb idők jártak, olyannyira, hogy fél évig nem is „üzemelt” a futballcsapat.

A tiszadobi csapat, amelyre szép jövő várhat Fotó: facebook

Azóta sok víz lefolyt a Tiszán, a fociélet pedig megpezsdülni látszik: két esztendeje ismét összeverbuválták az együttest, amely jelenleg a tizenkettedik pozícióban posztol a harmadosztály Szabolcs csoportban. Volt jobb, és a remények szerint lesz is jobb!

– Élvezzük az önkormányzat támogatását, mindemellett szerencsére a településen van igény focira – szögezte le Jancsó László, a Tiszadob játékos-edzője, aki kapusként vetheti be magát. – Huszonöt tagú a játékoskeret, zömében helyi fiatalok kapnak lehetőséget, ezen kívül nyáron indítottuk el a budapesti Szent István SE-vel közösen az utánpótlásnevelést. Ennek eredményeként az első fecske, a tizenöt éves Pirk Zoltán személyében újoncot fogunk avatni tavasszal, aki pályára fog lépni a felnőttcsapatban. A következő szezonban megcélozzuk az élmezőnyt, mert ebben a társaságban sokkal több van, és ha sérülések nem hátráltattak volna minket, akkor most is jóval jobban állnánk. Próbáltunk erősíteni, és már azzal beljebb leszünk, hogy sérüléséből felépült, így újra rendelkezésre áll Marczis Róbert, a csapat irányítója.

Játékosmustra

A Tiszadob megyei harmadosztályú csapatának téli változásai

Távozott: –

Érkezett: Bali Bence (Tiszalök), Mata Tamás (Tiszalök), Kolcsár Szabolcs (újrakezdte), Kovács Krisztián (újrakezdte)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .