A kék mezes kölcsei csapat jelenetős változásokon „esett” keresztül Fotó: facebook/milotase

Január derekán eldőlt, hogy a kölcsei futballcsapat nem dobja be a törülközőt, folytatja menetelését a megye kettő Kelet-Magyarország csoportban, mostanra az is világossá vált, komoly „forgalom” volt a játékoskeretben.

Kilenc ember távozott az immár ismét Simon Csaba irányította együttestől: hárman a Szatmárcseke, két-két fő a Milota, Hodász, Sonkád triót választotta. Ugyanakkor az érkezési oldal sem maradt üresen, öt új játékost vethet be a tavaszi idényben a táblázaton tizenegyedik helyet elfoglaló Kölcse

Játékosmustra

A Kölcse megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Algács Edgár (Szatmárcseke), Algács Bence (Szatmárcseke), ifj. Algács Edgár (Szatmárcseke), Nádasdi Krisztián (Milota), Kulcsár Vencel (Milota), Sankó Kálmán (Hodász), Sztároszta György (Hodász), Ritl Márk (Sonkád), Bokor Bence (Sonkád)

Érkezett: Dobos István (Milota), Barcsay Ákos (Nyírcsaholy), Szedlacsek Ferenc (Fehérgyarmat II.), Gergovics Ábel (Fehérgyarmat II.), Nádasdi Gyula (újrakezdte)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .