Tisztaberekről egyetlen futballista sem kerekedett fel, jóllehet nem is költött semmit a megyei másodosztályú csapat egyetlen új szerzeményre sem.

A csíkos mezes tisztabereki csapatnak az erőnléttel lehetnek gondjai…  Fotó: facebook/milotase

Szóval, a Kelet-Magyarország csoport ötödik helyén tanyázó egylet keretében fikarcnyi változás sem történt, emiatt pedig egyáltalán nem bánkódnak.

– A piacon nem igazán tudunk érvényesülni a mi „mentalitásukkal”, számunkra amúgy is elsődleges cél a környező játékosok, valamint az utánpótlásban jó teljesítményt nyújtó fiatalok beépítése a csapatba – szögezte le Oroszi István, a Tisztaberek edzője. – Noha az átigazolási időszak végén kedvező feltételek alakultak ki a Manchester Citynél, kár, hogy senkit nem tudtunk elhappolni, pedig öt kilométert uborkát is felajánlanánk… A régebbi időkhöz képest szerencsére nem csábítgatják annyira fiainkat, persze, a jó baráti társaságot nem is akarják elhagyni. Ez abból a szempontból szerencsés, hogy nem kényszerülünk félévente újraépíteni a gárdát, viszont valahogy mindig fel kell őket rázni, ezért is vannak a srácok ma is edzőmeccs helyett kolbásztöltő versenyen. Gyakorlatilag az edzéseink száma megegyezik az újonnan érkező számával, úgyhogy a sérülések miatt nem kell aggódnunk, az erőnléttel azonban alighanem lesznek problémák az első bajnoki meccseken.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .