Egy milliós nyereménnyel kecsegtető kvízműsorban is fogós kérdés lenne, mire lesz képes a Balkány a megyei első osztályú bajnokság hétvégén rajtoló tavaszi idényében.

Új csapattal készül a folytatásra a Balkány Fotó: tudósítónktól

A tabellán hatodik Balkánytól tizenegy, vagyis éppen egy kezdőcsapatnyi játékos távozott, ugyanakkor hajszálra ugyanennyi friss szerzemény érkezett. Na és, persze az edző is új, Antal István januárban állt a „sereg” élére. Szóval, eseménydús időszakot élt túl az egyesület, ahol már az őszi idény sem volt izgalommentes – valamennyi csapat közül itt változott legnagyobb mértékben a keret összetétele.

– A tél vihara sok ho-hó munkást elvitt és kíváncsi vagyok, a nyári szellő mennyit fog megtartani belőlük: fájó, hogy olyan játékos is akadt köztük, akit annak idején én hoztam vissza a futballba – fogalmazott Antal István, a Balkány trénere. – A vezetőségnek sikerült egy szerethető, fiatal csapatot összeverbuválni, bár megjegyezném, ránk fért volna még két hét felkészülés, mert az átigazolási időszak utolsó napján álltunk össze. Tehetséges, környékbeli 19-20 éves srácokkal dolgozhatok, akik érdeklődök, nyitottak az új dolgokra és sok örömet fognak szerezni önmaguknak és a szurkolóknak.

– Külön köszönjük a megyei Igazgatóságnak a remek lehetőséget, a tapintatot, hogy részt vehettünk a műfüves tornán, így a mérkőzéseken is megmérettethettük magunkat. Messzemenő következtetéseket nem vonok le, de játéknak kiváló volt. Heti három edzéssel, plusz mérkőzéssel tudtunk készülni, az edzéslátogatottsággal már voltak problémák, ebben leginkább a régiek „jeleskedtek”. Külön köszönet az őszi csapatnak, így sokkal nyugodtabban készülhetünk az előttünk álló feladatokra. Fiatal csapatomnak a rutinszerzés, a fejlődés a fő célja, illetve a keret együtt tartása a következő szezonra.

Videó: Javában készül a balkányi csapat a hétvégi rajtra

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .