Közúti balesetet szenvedett Fábri Zoltán, a Baktalórántháza futballistája. A megyei első osztályú csapat játékosa – a körülményekhez képest – jól van, mindenesetre kórházi ápolásra szorul.

Ebből az autóból szállt ki Fábri Zoltán Fotó: Pusztai Sándor

A – Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos híradása szerint – oldalára borult egy gépkocsi Nyírturán, az Újmajori utcában. A jármű vezetője beszorult, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kocsiból. Az egység áramtalanította is az autót.

Az eset következményeként Fábri Zoltán koponyazúzódás, illetve a nyaki gerinc rándulása és húzódása miatt pihenésre ítéltetett.

– Egy kutya kiszaladt elém, nem akartam elütni, fékeztem, elrántottam a kormányt, de a kocsit nem tudtam megfogni, ami árokba csúszott, a hátulja és felbillent – ecsetelte az eseményeket Fábri Zoltán. – Most már kicsivel jobban vagyok, a nyakam és a vállam még fáj, a történtekhez képest azt kell mondjam, szerencsésen megúsztam!

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .