További két játékos csatlakozott a Balkányhoz: a télen jelentősen átalakult megyei első osztályú futballcsapat így hét új szerzeményt vethet be a tavaszi idényben.

Újabb játékosok csatlakoztak a balkányi csapathoz Fotó: tudósítónktól

Akárcsak a távozók, az érkezők száma is meglehetősen terebélyes a balkányi egyletnél. A legfrissebb fejlemény, hogy a huszonkét esztendős hajdúszoboszlói Gali Viktor jövetelével középpályással bővült a választék. A Nyírmihálydi huszonöt éves, balkányi kötődésű csatára, Kovács Attila szintén bemutatkozhat a folytatásban az Antal István irányította gárdában.

Játékosmustra

A Balkány megyei első osztályú csapatának téli változásai

Távozott: Belényesi Miklós (Kisvárda), Csehil János (Mándok), Szabó Milán (Mándok), Ács Ádám (Mándok), Varga Krisztián (Ibrány), Bátyi László (Nagyecsed), Angyal Norbert (Nagyecsed), Szabó II. Balázs (Nagyecsed), Müller Zsolt (Nagyecsed), Onisziko Vadim (?), Misák Sándor (?), Zán Krisztián (Cigánd)

Érkezett: Anda Szilárd (Levelek), Décsi Dominik (Sényő-Carnifex), Hüse Zsolt (Derecske), Burkus Dániel (Derecske), Kékesi Alex (Biri), Gali Viktor (Hajdúszoboszló), Kovács Attila (Nyírmihálydi)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .