Annak rendje és módja szerint csipkedi magát a Kemecse, magyarán a megyei első osztályú futballcsapat javában melegít a bő egy hét múlva esedékes tavaszi nyitányra.

Resán Attila a közelmúltban ünnepelte születésnapját, amiről a csapat is megemlékezett Fotó: szabolcsfociinfo

A játékoskeret már január derekán „összeállt, közben tejfakasztó buli (az ifjú apa, Hokk Balázs tartotta a felettébb jól sikerült babazsúrt…), születésnapi parti is „becsúszott”. Na meg még valami…

– Haladunk tovább, továbbra is tartjuk magunkat az eredetileg kitűzött célhoz, hogy vessük meg a lábunk a megyei első osztályban – fogalmazott Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője.  – A folytatáshoz minden adott Kemecsén a stabilitást gyengíteni akaró rosszindulatú híresztelések ellenére is! Számomra érthetetlen kinek és miért állt/áll szándékában pont az átigazolási időszakban ilyen pletykát elindítani, de lelke rajta. Voltam, vagyok és leszek a foci megyei palettájának egyik legmegosztóbb személyisége és sem hosszabb, sem rövidebb időre nem kell felfüggesszem ezt a tevékenységet. Köszönöm a figyelmet mindazoknak, akik a hátam mögött partizánkodnak, és attól még, hogy sokan beszélnek róla, igazság alapja nem lesz a pletykának.

Játékosmustra

A Kemecse megyei első osztályú csapatának téli változásai

Távozott: Deme Attila (Nyíregyháza Spartacus II.), Ruska Tamás (Baktalórántháza), Varga Balázs (Nyírbátor), Brondics Péter (Jánkmajtis)

Érkezett: Benkő Balázs (Nyírbátor), Farkas Márton (Ibrány), Gégény Mihály (Nagyhalász)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .