Munka/iskola után édes a pihenés – helyett egy jó kis esti edzőmeccs, megspékelve némi széllel, hidegfronti hatással. Ez jutott „osztályrészül” az Újfehértó–Csenger mérkőzés szerepelőinek.

A csengeri bedobás a szatmári kispad előtt – a nyíregyházi „éjszakában” az Újfehértó elleni meccsen  Fotó: szabolcsfociinfo

Ráadásul a csengeriek még egészségeset bumliztak is, míg a keleti végről indulva pályára léptek a nyíregyházi stadionban. Amíg a vészesen közelgő megye egyes bajnoki rajtra (február 22-23) melegítő újfehértóiak már jó néhány felhozó találkozót letudtak, a másodosztály Kelet-Magyarország csoport második helyén tanyázó szatmáriak második téli összecsapásukra érkeztek.

A kedd délutáni mindent elsöprő szélvihar elült, húsz óra tájékán „még hagyján” időjárási viszonyok között a fehértóiak az első félidőben öt gólt hintettek – Boros Máté mesternégyest rámolt be a Boros Károly irányította ellenfélnek.

Edzőmeccs

Újfehértó–Csenger 7–1 (5–0)

Gól: Boros M. 4, Mátrai N. Zámbó R., Kerecsen J. (11-esből), illetve Varju P.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .