Három sényői titán mellett egy nyíribronyi kapus, illetve nyírpazonyi játékos alkotja a kéki együttes újonc kontingensét. Ami viszont állandó: Fabók István továbbra ott áll a vártán – rendíthetetlenül.

Fabók István (balról) és cimborája, Nagy Lajos nem a megyei foci sírját készül megásni… Fotó: tudósítónktól

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizedik helyén tanyázó csapat szakvezetője pedig hosszabb lélegzetű szösszenettel érzékeltette a felkészülés „gyönyöreit”, kitérve egy igazi sztárigazolás meghiúsulására…

– Másfél éve síri csend öleli át a kéki pályát, ami kicsit áthal(l)ásos, hisz a temető mellett fekszik – elmélkedett Fabók István, a Kék edzője. – De már most mindenki felfokozott állapotban várja a tavaszi, hazai nyitányt. A felkészülésre remek alkalom a műfüves torna. Itt a fizetési sapka nem játszik, ellenben sál, kesztyű ajánlott. A tornán a csapat lelkes, de látszik a defektje, ami a nem megfelelő erőnlétben keresendő. A miértjét nem ragozom… Ez mindennek az okozója. De a játékosok becsületére legyen mondva, iparkodnak rendesen. Az erősítés frontján zömében olyan utánpótláskorú játékosok jöttek, akik még szeretnek focizni. A cél a biztos bennmaradás, ami nem lesz egyszerű, mivel aki ebben a csoportban szerepel, mind azt akarja. Egy komolyabb erősítésre mutatkozott némi kis remény: „Dzsudzsi” rövid ideig szabad volt, szerintem sikerült volna megegyezni Aladinékkal, és már csak a cafatéria maradt kérdéses, hogy hideg vagy meleg étkezési utalvány legyen.

Játékosmustra

A Kék megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Pelsőczi István (Nyíribrony)

Érkezett: Kerekréti Gábor (Nyíribrony), Bakos Csaba (Nyírpazony), Békési Bálint (Sényő), Novák Krisztián (Sényő), Pauliska László (Sényő)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .