Szombat délben hatodik edzőmeccsét játszotta a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata, amely ezúttal – a szintén a harmadik vonal Keleti csoportjában érdekelt – Putnok vendégeként lépett pályára.

Hegyek, völgyek között zakatolt tovább a sényői csapat, amely ezúttal Putnokon játszott  Fotó: tudósítónktól

Éppen egy hete, az ugyancsak bajnoki rivális Tállya ellen mutatta meg magát a Sényő: akkor sűrű ködben gyűrte le a borsodi brigádot, ezúttal hasonló veszély nem fenyegetett. Mármint, hogy az időjárás kegyesnek bizonyult, verőfényes napsütésben „estek egymásnak” a felek. A mérkőzés adta magát, mivel – december elsején – az előrehozott tavaszi fordulóban már találkozott a két együttes, így letudták az erre a szezonra rendelt „randevúkat”.

Az őszi bajnokin, Putnokon nem született gól, az említett „visszavágón” 4–2-re nyert a szabolcsi legénység, míg most – a változatosság kedvéért – a házigazda győzött.

Edzőmeccs 

Putnok–Sényő-Carnifex 3–0 (2–0)

Sényő: Gazsi (Gagyi S.) – Hadházi, Szokol, Bodó, Boros (Kelecsényi), Fabu (Tőkés), Lakatos L. (Fenyőfalvi), Lizák, Kapacina V., Farkas M., Páll (Bartha G.).

Egy kis tavaszias foci: betekintés a Putnok–Sényő meccsre

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .