Visszatérők, új játékosok, no és az ismét fickándozó Mándi László – emígyen fest a gyorsjelentés Gergelyiugornyáról. Mindez részletesen kibontva ígéretes folytatást sejtet.

Egy kis gergelyiugornyai mix Fotó: beregihirek

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport hetedik helyén jegyzett egylet soraiban – fél elteltével – ismét felbukkant a középpályás Ducsi Bence, miként Varga Tamás számára sem ismeretlen a közeg. Ő szintén szerepelt korábban gergelyiugornyai színekben, akárcsak a szomszédos Vásárosnaménytól érkezett trió tagjai közül Szabó József. A harmincegy éves Danku József a védelem tagjaként, míg a húsz esztendős Bartha Ferenc a támadószekcióban nyújthat segítséget. A sor az újra játékra jelentkező, előtte több megye egyes legénységet erősítő Kovács Alfonz, illetve a hátvéd Gáspár Dávid csatlakozásával teljes. Szóval, velük nem szeretnének befürödni.

Mándi László pedig él és virul: a Tisza-parti frontember szeptember végén sérvműtéten esett át, így az őszi idény második felében taccsvonalon kívülre szorult. Időközben visszatért a pályára és szélsebesen szálkásodik.

Játékosmustra

A Gergelyiugornya megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott:

Érkezett: Ducsi Bence (Varsány Unió), Varga Tamás (Berencs FC), Kovács Alfonz (újrakezdte, középpályás), Danku József (Vásárosnamény, védő), Szabó József (Vásárosnamény, védő), Bartha Ferenc (Vásárosnamény), Gáspár Dávid (Nyírmada)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .