Noha hét játékos távozott a Dombrádtól, a megyei másodosztályú futballcsapat élt, él és élni is fog! Csak éppen más lesz a módi.

A dombrádi egyesület élén nem történt változás, a keret összetétele viszont jelentősen módosul Fotó: tudósítónktól

A változások szele megcsapta a Tisza-parti egyletet, amelynél közgyűlést tartottak: ennek legfontosabb fejleménye, hogy Tóth Jánost megerősítették az elnöki tisztségben, aki nem mellesleg edzőként is dolgozik. Ugyanakkor a Nyírerdő csoport ötödik helyén táborozó együttestől kulcsemberek köszöntek el, öten a megyei „élvonalban” folytatják, és még lehetnek követőik…

– Öt évre újra bizalmat kaptam, összességében pedig elmondható, fiatal társaság kapott lehetőséget az egyesület irányítására – közölte Tóth János. – Az elmúlt időszakban arra törekedtünk, hogy a sportegyesület vezetését az anyagiaktól függetlenítsük, ami annyit tesz, évről évre próbáltuk csökkenti a költségeinket. Eddig az elért eredményeket mindez nem befolyásolta, ami viszont több munkát és türelmet igényel. Ugyanakkor az őszi teljesítményünk hagyott némi kívánni valót maga után, mert úgy érzem, kis szerencsével szebb eredmény is kisülhetett volna belőle. A jövőről szólva: a felnőtt korú játékosok kilencven százaléka távozott, miközben ismét új alapokra helyezzük a dombrádi futballt. Ennek érdekében a környékbeli és mindenképpen a helyi fiatalokra számítok, a célunk pedig tavasszal építkezni, majd ősztől a bajnoki címért harcolni!

Játékosmustra

A Dombrád megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Kovács Erik (Fehérgyarmat), Horváth Norbert (Fehérgyarmat), Hornyák Marcell (Vásárosnamény), Birke Csaba (Tiszakanyár), Fábián István (Tiszakanyár), Méhész László (Pátroha), Borbély László (Pátroha)

Érkezett: Kromplák Gyula (Berencs FC), Szabó Zalán (Berencs FC), Tóth Márk (Tiszakanyár), Marton László (Záhony), Horváth Zsolt (Zsurk), Horváth András (Nyírmada), Balogh Dávid (Varsány Unió), Oláh Csaba (Ajak), Kálló Árpád (Szalonna).

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .