A kedd esti ítéletidőben ötödik edzőmeccsét játszotta a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata, amely ezúttal a Sajóbábonnyal találkozott – a nyíregyházi stadionban.

A felvétel talán érzékelteti, milyen körülmények között játszott a Sényő Fotó: tudósítónktól

Az előző bajnoki évadban még az NB III-ban szereplő Sajóbábony jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztály második helyén tanyázik, négy ponttal lemaradva a listavezető Cigánd mögött. Az Imrő László, Fiumei Viktor sényői edzőpáros ismét kezdőként vetette be a tizenhét esztendős támadót, Bartha Gábort a szakadó esőben játszott – éjszakába nyúlt – mérkőzésen, amelyen egy másik tini reménység, Páll Zsombor gólt szerzett. Ezúttal is nyert a szabolcsi legénység, a Sajóbábony az utolsó percben kozmetikázott a különbségen.

Idevágó információ, hogy Kapacina Kevin átesett a korábban beharangozott térdműtéten, várhatóan nyolc hét kihagyásra kényszerül.

Edzőmeccs

Sényő-Carnifex–Sajóbábony 2–1 (1–0)

Sényő: Gagyi S. (Gazsi, Krizsanovszki) – Szokol (Boros), Klepács, Bodó, Hadházi (Kelecsényi), Fabu, Kapacina V. (Lakatos L.), Fenyőfalvi, Farkas M. (Tőkés T.), Barta (Páll Zs.), Lizák.

Gól: Kapacina V. (11-esből), Páll Zs.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .