Nem csak a megyei első osztályú futballcsapat, a balkányi egyesület vezetősége is átalakult.

A régi szép idők emlékére: Obsitos Norbert (balról) és Mirgai László közös szlovák barátjukkal Fotó: magánarchívum

Sportgyűlést hívtak össze Balkányban, mivel Kerezsi Csaba elnökhelyettes lemondott, helyére Kórodi Balázst választotta a tagság. Ugyanakkor Horváth László gazdasági vezető posztjára Magyar Sándor lépett, míg  a felügyelő bizottságba Vass Zoltán került. Az elnöki tisztséget pedig továbbra is Obsitos Norbert tölti be.

– Mondhatom, 2011-ben is hasonló helyzetben voltam, akkor talán még nehezebb ciklust kellett átélnem, hiszen a megszűnés veszélye fenyegetett, most is rám maradt ennek a nehéz időszaknak a vezetésre – közölte Obsitos Norbert. – Szerencsére a város vezetése mellettem áll, ráadásul szeretem annyira ezt a klubot, hogy nem futamodok meg, egyúttal bízom abban, hogy hosszabb távon ismét eredményes szerepléshez tudok hozzájárulni. Meg kell említenem, személy szerint nagyon sajnálom, és nem is értettem vele egyet, hogy Mirgai Lászlótól augusztusban nem úgy váltak el az akkori vezetőségi tagok, ahogy azt a szakember ezt megérdemelte volna! Nem felejthetjük, hogy amikor idejött előbb a megye kettőben, majd az első osztályban is bajnokságot nyertünk, miközben ötvennyolc mérkőzésen veretlenek maradtunk! Korábban a megye egyből az NB II-ig vezette a csapatot, ahol végül nem indultunk el. Remélem, még fogunk együtt dolgozni a balkányi fociért, mindenesetre köszönöm mester ezeket a történelmi sikereket, melyeket együtt megéltünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .