A Spori-Smartrobot győzelmével ért véget a hagyományos labdarúgó-játékvezetői focitorna.

A győztes csapat fotó: szabolcsjb

Minden év elején azzal a céllal találkoznak a szabolcs-szatmár-beregi focibírók, hogy egymás közötti kispályás focitornán múlassák az időt. Ezúttal a leveleki sportcsarnokban hét együttes csapott össze barátságos jelleggel. A közösségkovácsolás mellett a pontokat is gyűjtögették a csapatok, e téren a Luzsinszki Levente által vezetett Spori-Smartrobot járt az élen. Nem kaptak leventególokat, a komplett mezőny fölé nőttek.

A második helyet a Ványi András vezette Csak vak bírók gárdája lett, a harmadik helyen a rajtnál beragadt, címvédő Gusz-Team végzett (csapatvezető: Pethő Péter). Éppen csak lemaradtak a dobogós pozícióról a Kispályások (coach: Maklári Sándor), az ötödik a szebb napokat is látott Botlábúak társulata lett Szlomoniczki István vezetésével, hátulról a második helyet a Takács Team csípte el Veres János koordinálásával, míg a felsorolást a III. Félidő zárta (a kapuban az edzővel, Kocsis Zsolttal). A legjobb mezőnyjátékos címet Szilágyi Csaba (Csak vak bírók) érdemelte ki, a gólkirállyá Kosztyu Jánost (Gusz-Team) „koronázták”, a legjobb kapusnak pedig Lipták Tibort (Botlábúak) titulálták.

(forrás: szabolcsjb.hu)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .