Marincsák Viktor, a GFSE-Oros edzőjeként dolgozik tovább. Mint ismert, a fiatal szakvezető az őszi idény hajrájában köszönt el a megye kettes Nyíribronytól, ahonnan több játékos is követte.

Immár új edzővel, és jó néhány friss szerzeménnyel készül a folytatásra a GFSE-Oros Fotó: tudósítónktól

A harmadosztály Szabolcs csoport hetedik helyén állomásozó együttes irányítását veszi át Marincsák Viktor, miközben tíz ibronyi futballista is csatlakozott a kerethez. Mihalovics Márkó, Tóth Zoltán, Marincsák Roland, Juhász Mihály, Dobránszki Ádám, Szabó Bence, Sándor Richárd, Papp Róbert, Kéninger Dávid, Kántor Dávid mellett a külföldről hazatért, legutóbb a Kállósemjént erősítő Sándor Krisztián is az orosiaknál folytatja.

– A Grund Focisuli előnyt élvezett, ugyanis egy éve már dolgozom itt utánpótlásvonalon – közölte Marincsák Viktor, aki két és félév után távozott Nyíribronyból. – Azt gondolom, hogy sikeres időszakot töltöttem Ibronyban: 85 meccsen 40 győzelem, 14 döntetlen és 31 vereség a csapattal közös mérleg. Az U11-es csapatommal dolgozunk tovább, a felnőtteknél pedig Magdus Jánossal közösen megpróbáljuk összegyúrni az egyesület fiatal játékosait az újonnan igazolt rutinos „rókákkal”.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .