A Kemecse és a Mándok után ezúttal megyei másodosztályú ellenféllel szemben játszotta harmadik edzőmeccsét a Sényő-Carnifex.

Sényői kupaktanács a szünetben Fotó: szabolcsfociinfo

Az NB III-as futballcsapat csütörtök este – ahogy mindkét korábbi alkalommal – ismét a nyíregyházi stadionban lépett műfűre: a Pannónia Zrt. csoport listavezetőjével vívott mérkőzésen jó néhány tini titán – Barta Gábor (17 éves), Kelecsényi Gábor (17), akárcsak Páll Zsombor (16) – kezdőként kapott lehetőséget. Nem mintha a csereként bevetett kapus, Krizsanovszki Ádám, illetve Tőkés Tibor öregek lennének, ők jelesül egyaránt tizenhét esztendősek.

A villámléptű Barta Gábor az első félidőben mutatós góllal igazolta tehetségét, majd a szünet után duplázott, sőt Tőkés Tibor is eredményes játékkal bizonyította, hogy van benne fantázia, de a többiek is csipkedték magukat.

Edzőmeccs

Sényő–Carnifex–Kótaj 7–0 (2–0)

Sényő: Gagyi (Gazsi, Krizsanovszki) – Kelecsényi, Hadházi, Klepács (Szokol), Boros (Farkas M.), Fabu, Lakatos L. (Fenyőfalvi), Barta, Kapacina V., Barcsay (Lizák), Páll (Tőkés).

Gól: Barta 2, Kapacina V. 2, Lizák, Tőkés, Lakatos  I. (öngól)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .