Eddig csak a távozókról érkeztek hírek Balkányból, ráadásul nem kevesen hagyták el (vagy éppenséggel elkívánkoznak…) a megyei első osztályú futballcsapatot, most viszont új szerzemények is felbukkantak.

Décsi Dominik is a Balkányban folytatja Fotó: sényőcarnifex

Mindjárt öt játékos csatlakozott az alapjaiban megreformált kerethez: érezhetően a védelem stabilizálására fektette a legnagyobb hangsúlyt a vezetőség. Így a Hajdú-Bihar megyei első osztályban szereplő Derecskétől „befutott” huszonkét éves Hüse Zsolt, akárcsak a hasonló korú Burkus Dániel egyaránt a hátsó alakzatban bevethető, miként Kékesi Alex, aki ősszel még a Birit erősítette.

Szintén zenész, vagyis téli igazolás Anda Szilárd (Levelek), illetve – mint arról korábban írtunk – Décsi Dominik (Sényő-Carnifex).

Játékosmustra

A Balkány megyei első osztályú futballcsapatának téli változásai

Távozott: Belényesi Miklós (Kisvárda), Müller Zsolt (Nagyecsed?), Csehil János (Mándok), Szabó Milán (Mándok), Ács Ádám (Mándok), Varga Krisztián (Ibrány), Bátyi László (?), Onisziko Vadim (?), Szabó II. Balázs (?), Misák Sándor (?), Angyal Norbert (?), Zán Krisztián (?)

Érkezett: Anda Szilárd (Levelek), Décsi Dominik (Sényő-Carnifex), Hüse Zsolt (Derecske), Burkus Dániel (Derecske), Kékesi Alex (Biri)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .