A vasárnap zárult, immár hetedik alkalommal megrendezett Nyírerdő Kupa megyei teremlabdarúgó torna kezdeti szakaszát nyírgyulaji hegemónia jellemezte, újabban pedig ibrányi éra „köszöntött be”.

Az ibrányi Somogyi Márk (labdával) vezéregyénisége a csapatnak, akit a torna legjobb játékosának választottak Fotó: Csutkai Csaba

A legutóbbi három kiírásban egyaránt a Tisza-parti egylet vitte el a pálmát: kétszer Madalina György, a hétvégén pedig Kiss Tamás irányításával. Nem mellesleg Madalina György a köztes időszakban, kakukktojásként diadalmaskodó Rakamaz sikeréből is vastagon kivette a részét, ő vezényelte akkortájt a csapatot.

Ami konkrétan az ibrányiakat illeti, a jelenlegi játékoskeret tagjai közül Csáki József és Majoros Ádám már négyszeres győztesnek vallhatja magát (a rakamazi menetelésnek is aktív tagjai voltak…), míg Kiss Tamás, Jeddi Béla, Somogyi Márk, Kovács Gergő, Pápa Sándor, továbbá Kiss Péter három kupaaranynál tart.

– Mi hagyományosan komolyan vesszük a tornát, most is azzal a céllal indultunk, hogy szeretnénk megvédeni a címünket – árulta el Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője. – Hozzáteszem, nagy segítséget jelentett, hogy a fiúk túlnyomó többsége gyakorlatilag egész télen játszik a különböző teremtornákon, ráadásul hatan egy kispályás csapatot erősítenek a holtszezonban. Márpedig az összeszokottságból előnyt kovácsoltunk, na és a sikerélmény sem elhanyagolható szempont.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .