Mátrai Norbert és Torma Tamás az Újfehértó két téli szerzeménye, mindkét futballista már csatasorba állt a megyei osztályú csapatnál, amelynek tavaszi összetétele véglegesnek tekinthető.

Mátrai Norbert (balról) és Torma Ramás immár az újfehértói csapat tagjai Fotó: tudósítónktól

A huszonkét éves Mátrai Norbert a bajnoki rivális Nagyhalásztól érkezett, a csatár ezt megelőzően a Tiszakanyár, majd rövid ideig a Mándok játékosa volt. A huszonnyolc éves, nyíregyházi nevelésű Torma Tamás korábban az NB III-ban szereplő Kótajt erősítette, majd 2014-ben oszlopos tagja volt a Nagykálló megye egyes bajnoki címet szerzett együttesének, egy szezonnal később pedig – immár ibrányi színekben – ismét bearanyozta a szezont az „élvonalban”. A védő azóta nem hallatott magáról, most fehértói kötelékben tér vissza a pályára.

Ugyanakkor – erről már hírt adtunk – a jobbhátvéd Marinka Ádám kivált a keretből, a jobbhátvéd a Kállósemjénben folytatja. Akárhogy is fáj, Szigeti Viktorra szintén nem számíthat a szakmai stáb, a támadó makacs sérülés miatt befejezte pályafutását. Idevágó információ továbbá, hogy Mogyorósi Ádám súlyos boka-, míg Seres Konrád térdsérülés miatt műtéti beavatkozásra kényszerül, mindkét játékos hosszú időre kidőlt.

A Piskóti Zsolt irányította Újfehértó  mindkét eddigi edzőmérkőzését elvesztette, legutóbb –szerdán – az „osztálytárs” Nagyhalásszal szemben maradt alul.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .