Akárcsak kedden, a Kemecse elleni edzőmeccsen, ezúttal is este „csekkolt be” a nyíregyházi stadionba a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata, amely ezúttal a Mándokkal találkozott. És ismét a köd leple alatt gyűrték egymást a felek.

A látótávolság így festett kapusszemszögből Fotó: szabolcsfociinfo

Szóval ismét megyei első osztályú együttessel szemben lépett műfűre a Sényő, amelynek játékoskeretével kapcsolatban a legfrissebb fejlemény, hogy Kristófi Sándor után a másik távozó, Márton András is minden bizonnyal visszatér a Tiszaújvároshoz. Ugyanakkor a fiatal Décsi Dominik a több játéklehetőség reményében ugyancsak máshol folytatja, jelesül az átalakuló megye egyes balkányi csapatban.

Idevágó, egyben fájdalmas hír: Kapacina Kevin térdsérülése olyannyira komoly, hogy február elején műtéti beavatkozásra kényszerül, emiatt a sényői frontember várhatóan nyolc hetet hagy ki.

Edzőmeccs

Sényő-Carnifex–Mándok 3–2 (2–2)

Sényő: Gagyi (Gazsi) – Szokol (Klepács), Bodó, Farkas M. (Tőkés), Hadházi (Kerecseny), Lakatos L. (Fabu), Fenyőfalvi, Kapacina V., Barcsay M. (Páll), Lizák (Barta), Kapacina K. (Boros).

Gól: Barcsay M. 2, Lizák B., illetve Szabó M., Fodor A.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .