Ismerős arcok (no nem a zenekar…) bukkantak fel ismét Tiszalökön, ahol munkába lendült a gépezet – a megyei másodosztályú futballcsapat.

Két visszatérővel erősebb lesz a tiszalöki csapat Fotó: Horváth László

A Pannónia Zrt. csoport tizenkettedik helyén tanyázó Tisza-partiak a megkapaszkodásért törik magukat a folytatásban, a jelek szerint acélosabb kerettel.

– Egy kis előzetes egyéni „mozgolódás” után január 21-én kezdtük meg a közös munkát, teljes erőbedobással – közölte Nagy Gábor, a Tiszalök edzője. – A rajtig hátralévő hat hét során tizenkét edzés és öt felkészülési mérkőzés áll a rendelkezésünkre, hogy a megfelelő formába hozzuk a társaságot. Nem nagy – ám annál fontosabb – változások történtek a játékoskeretben: a hátvédsorba visszatért Zamárdiból Benyusz Marcell, valamint műtétje és és egy év kihagyás  után ismét százszázalékos állapotban jelentkezett játékra Magyar Gergely, akinek a rutinja, ha nem is aranyat, de akár bennmaradást is érhet. Ugyanis ez a célunk, megszerezni annyi pontot, hogy az biztos bennmaradást érjen. Egyelőre ezt a célt tudjuk kitűzni magunk elé. Talán, ha ez sikerül, akkor később tovább építkezhetünk, de ez még a távoli jövő. Távozó oldalon Kovács Lajos szerepel, illetve, ha minden igaz érkezik majd hozzánk próbajátékra egy debreceni úriember a DSC-ből, aki elméletileg a védelem megerősítésében játszhat majd szerepet.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .