Két távozó után négy régi-új játékossal „combosította” keretét a Nyírmada. A megyei másodosztályú futballcsapat szerb védőt is bevethet a tavaszi folytatásban.

Zlatko Milosevic a Nyírmada színeiben folytatja Fotó: tudósítónktól

A Nyírerdő csoport tizedik helyén tanyázó együttestől – miként arról már beszámoltunk – elköszönt Csíki Gábor és Csíki Milán, mindketten a bajnoki rivális Szabolcsveresmartot választották. Ugyanakkor Zlatko Milosevic személyében Szerbiából érkezett hátvéd erősíti a Madát a tavaszi idényben: a huszonnyolc éves bekk párja a Kisvárda NB I-es női kézilabdacsapatában játszik, így adódott a lehetőség az átigazolására.

Mindemellett visszatér a korábban az enbé háromban vitézkedő Nyírmada oszlopos tagja, a szintén védőként csatasorba állítható Mátyus Csaba. A megszűnt Varsány Unió hátvédje,a huszonhét esztendős Finta Ferenc is a Szőke István irányította legénységhez csatlakozik, a védekező középpályás Kiss Erik pedig fél elteltével kezdi újra a játékot.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .