Villanyfényes fellépéssel nyitotta az edzőmérkőzések sorát a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata, amely – a szintén első bevetését teljesítő – Kemecsével találkozott.

Ilyen az esti futballműszak Fotó: szabolcsfociinfo

A megye egyes együttes elleni kedd esti – a nyíregyházi stadionban játszott – meccsen a teljes keretet bevetette az Imrő László, Fiumei Viktor edzőpáros: a Sényő egyetlen hiányzója a betegséggel küszködő hátvéd, Bodó Gábor volt.

Mínusz két fokban plusz energiákat mozgósítottak a fiúk mindkét oldalon, és mondhatni érvényesült az osztálykülönbség: nyert a harmadik vonalban szereplő Sényő, mégpedig Kapacina Kevin mellett két fiatal, a tizenhat éves Páll Zsombor, illetve az alig egy esztendővel idősebb Barta Gábor góljaival.

Edzőmeccs

Sényő-Carnifex–Kemecse 3–0 (1–0)

Sényő: Gazsi (Krizsanovszki) – Kelecsényi, Klepács (Hadházi), Szokol, Boros (Farkas M.),  Fabu, Fenyőfalvi (Kapacina V.), Lizák (Barta), Lakatos L., Barcsay (Tőkés), Kapacina K. (Páll).

Gól: Kapacina K., Barta, Páll.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .