Meglehetősen bizonytalan a helyzet Dombrádon, ahol olybá fest két hét múlva kristályosodik ki a kép, miközben három játékos már távozott a megyei másodosztályú futballcsapattól.

Hárman már elköszöntek és elképzelhető, hogy jelentősen átalakul a dombrádi csapat Fotó: tudósítónktól

Noha a Nyírerdő csoportban érdekelt Tisza-parti az együttes az őszi idény után az ötödik pozícióban posztol, vagyis az élmezőny tagja, egyelőre kérdéses, milyen formában folytatja szereplését. Levegőben lóg a vezetőváltás, miként az is előfordulhat, hogy marad a jelenlegi felállást. Január végén, netán február elején dőlhetnek el a kardinális kérdések, ugyanakkor a téli átigazolási időszak kellős közepén járva már neccesnek ígérkezik rendezni a sorokat.

Mindenesetre Kovács Erik (a Fehérgyarmat színeiben lép színre tavasszal…), Birke Csaba (Tiszakanyár), illetve Méhész László (Pátroha) személyében három labdarúgó kivált a keretből, és elképzelhető, hogy mások is elköszönnek… Marad a remény, hogy így vagy úgy, de lesz csapat – lesz folytatás a megye kettőben.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .