A középdöntővel folytatódott a 7. Nyírerdő Kupa megyei teremlabdarúgó torna: három sportcsarnokban tizenöt együttes próbálta kvalifikálni magát a nyolcas döntőbe.

A gyulaházi csoportban viharos küzdelem dúlt Fotó: tudósítónktól

A vasárnapi csatározásokból az első  és második helyen végző csapatok, valamint a két legjobb csoportharmadik jutott tovább a január 26-i fináléba, amelyet a nyíregyházi Filo Focicsarnokban rendeznek. Nos, mindhárom csoportban azonos pontszámmal (6-6) végzett a harmadik pozícióban a Gyulaháza, Csengersima és az Apagy, így ebben a külön versenyben a gólkülönbség döntött. A trióból a Gyulaháza mutatója volt a legrosszabb, amely így lecsúszott a döntőről.

Ugyanakkor – információnk szerint – a gyulaházi csoportban a házigazda és a Kemecse mérkőzése (0–0) balhéval végződött. A lefújást követően egy semleges néző megütötte a kemecseiek játékosát, Bárdos Andrást, akinek arcra csúnyán feldagadt, emiatt orvoshoz fordult.

7. Nyírerdő Kupa: a középdöntő

Gyulaháza csoport: 1. Záhony 10 pont, 2. Kemecse 7, 3. Gyulaháza 6 (6–5), 4. Ópályi 4, 5. Szabolcsveresmart 0.

Levelek csoport: 1. Levelek 9 pont, 2. Encsencs 9, 3. Csengersima 6 (12–9), 4. Nyírvasvári 6 (9–8), 5. Rakamaz 0

Újfehértó csoport: 1. Ibrány 10 pont, 2. Újfehértó 7, 3. Apagy 6 (10–5), 4. Nagykálló 2, 5. Demecser 1.

(A vastagon kiemelt csapatok jutottak a nyolcas döntőbe. A csoportokon belül – azonos pontszám esetén – az egymás ellen elért eredmény határozott a sorrendről)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..