Némileg borult a Mándok programja: az eredeti terv szerint a megye egyes futballcsapat a határon túl játszotta volna első edzőmeccsét, végül pályagondok miatt – abszolút semleges helyszínen – Abaújszántón találkozott a szlovák Kenyheccel.

Festői körülmények között játszott Abaújszántón a mándoki csapat szlovák ellenfelével Fotó: tudósítónktól

Mindez nem igazán zavarta meg a mándokiakat, akik 3–0-ra nyertek az északi szomszéd ugyancsak negyedosztályban szereplő együttese ellen. Az első félidőben Buda Péter, majd az egyik új szerzemény, Toldi András talált be, a végeredményt pedig az ugyancsak januárban érkezett Ács Ádám állította be a második játékrészben. A jelentősen megerősödött Mirgai-legénység irányította a meccset, akár nagyobb különbséggel is győzhetett volna.

A csapattal kapcsolatos információ, hogy távozik Bodnár László és Sipos Tamás, miközben a negyvenegy esztendős kapus, Virág Csaba – a jelek szerint – befejezi pályafutását.

Játékosmustra

A Mándok megyei első osztályú csapatának téli változásai

Távozott: Bodnár László (?), Sipos Tamás (?), Virágh Csaba (abbahagyta)

Érkezett: Csehil János (Balkány), Szabó Milán (Balkány), Ács Ádám (Balkány), Toldi András (Tállya), Elek Ádám (Kisvárda II.)

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .