Február 23-án, az Ibrány elleni idegenbeli mérkőzéssel folytatja a megyei I. osztályú bajnokságot a Kisvárda Master Good II, amely szombaton lejátszotta első felkészülési mérkőzését.

Az egyiptomi edzőtáborban a „nagyokkal” együtt készülő Vaszil Himik (a labdával) is szóhoz jutott a mérkőzésen Fotó: Kisvardafc

Nagy Sándor legénysége a nagy múltú, az élvonalban is megfordult, jelenleg a Budapest-bajnokság I. osztályában hetedik helyen telelő REAC vendége volt. A mérkőzés 2–0-s rákospalotai győzelmet hozott, a szünetben 1–0-ra vezettek a fővárosiak. A kisvárdaiak első csapatának keretéből a mérkőzésen szóhoz jutott Jelena Richárd és Kovácsréti Márk, az Egyiptomban edzőborozók közül továbbá Gyüre Tamás, Szőr Levente és Vaszil Himik.

„Kicsit csalóka a végeredmény, mert végig irányítottuk a játékot, és gyakorlatilag helyzet nélkül kaptuk a gólokat. Számolatlanul hagytuk ki a jobbnál jobb gólszerzési lehetőséget, de kezdésnek nem volt ez annyira rossz, igyekszünk tanulni a hibákból” – értékelt Nagy Sándor edző.

(Forrás: kisvárdafc.hu)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .