Noha még éppen csak megkezdődött az átigazolási időszak, az már most megkockáztatható: a megyei első osztályú csapatok közül Balkányban lesz a legnagyobb „forgalom”.

Annyi szent, alaposan kicserélődik a balkányi öltöző tagsága Fotó: Irinyi Szilvia

A korábban kiszivárgott híreket már nem ismételnénk, a lényeg az, hogy jelen állás szerint öt játékos távozása biztos, további hét (!) futballista sorsa egyelőre bizonytalan. A hatodik helyen táborozó együttes tavaszi „kemény magját” Hegyes Benjamin, Huszár Sándor, Csatári Áron, Lakatos János, Patalenszki József, Petruska Attila, Varga Balázs és Vidoven Márk, alkothatja, akik olybá tűnik kitartanak a Balkány mellett.

– Megfogyva bár, de törve nem – szolgált helyzetjelentéssel a felkészülés nyitányán Antal István, a Balkány decemberben kinevezett új edzője. – Egyelőre tizennégy-tizenöt fővel kezdtük a munkát: a helybeli, illetve környékbeli fiatalokat céloztuk meg, akiket szeretnénk beépíteni a csapatba. Nagy nevekkel nem szolgálhatok, bár megjegyezném, hogy a megyei labdarúgásnak semmiképpen nem szolgál javára, hogy a játékosok dróton rángatják a csapatokat és a vezetőket ebben az időszakban. Három-négy ember igazolásával számolunk, a rajtig pedig öt-hat edzőmeccset tervezünk, aminek elegendőnek kell lenni, hogy összeálljunk. Ugyanakkor nem félek a feladattól, tudom, hogy nehéz lesz, de megoldható, én legalábbis nem fogok meghátrálni!

Játékosmustra

A Balkány megyei első osztályú csapatának téli változásai

Távozott: Belényesi Miklós (Nagyecsed), Müller Zsolt (Nagyecsed), Csehil János (Mándok), Szabó Milán (Mándok), Ács Ádám (Mándok), Varga Krisztián (?), Bátyi László (?), Onisziko Vadim (?), Szabó II. Balázs (?), Misák Sándor (?), Angyal Norbert (?), Zán Krisztián (?)

Érkezett: –

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .