Nem mondana csütörtököt a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a bajnoki folytatásban sem, amely ma kora este megkezdte a felkészülést.

A sényői csapat tagjai is „munkaruhát” öltöttek Fotó: tudósítónktól

A Keleti csoport őszi idényének második felében szárnyaló szabolcsi brigád az ötödik helyen táborozva veselkedik neki az erőgyűjtésnek, miként arról már hírt adtunk – némiképp módosult kerettel. Kristófi Sándor a Tiszaújváros, míg Varga József a Tállya színeiben szerepel a jövőben, ugyanakkor Farkas Márk személyében a Nyíregyháza Spartacustól érkezett védővel acélosította sorait a klub. Mindemellett kérdéses Márton András sorsa, a több poszton bevethető játékost a Kisvárda tesztelte, időközben pedig jelezte távozási szándékát…

– Január 16-án megkezdtük a felkészülést, a „bázisunk” ismét Kemecsén lesz, amit ezúttal is szeretnénk megköszöni az egyesületnek – tolmácsolta üzenetét Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – A rövid rávezető hetet egymás közötti játékkal zárjuk, majd a rajtig tíz edzőmérkőzésen lépünk pályára. Lesz két hét, amikor délelőtt-délután ritmusban edzünk, itt beiktattunk uszodai edzéseket is, hogy egy picit oldjuk a téli monoton munkát. Remélhetőleg sikerül az ősz végi formánkat átmenteni a tavaszi folytatásra és minél sikeresebben tudjuk zárni a még ránk váró tizenkét fordulót.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .