Amikor a kis „pulyák” már csucsukálnak, akkor lendült akcióba a Kemecse megyei első osztályú futballcsapata, amely kedd este megkezdte a felkészülést.

Munkára fel! A kemecsei csapatra is dolgos hétköznapok várnak Fotó: szabolcsfociinfo

A tabellán tizenegyedik együttes játékoskeretében már eddig is több változás történt, a legújabb fejlemény, hogy Ruska Tamás után a középpályás Varga Balázs is távozott, aki a Nyírbátorban folytatja, míg a védő Deme Attila a Nyíregyháza Spartacus II. színeiben szerepel a jövőben. Ugyanakkor még mindig módosulhat a Márton-legénység összetétele, felbukkanhatnak új arcok az öltözőben…

Ami fix: a Kemecse is pályára lép a műfüves tornán, miközben a Nyírerdő Kupa teremtornán is érdekelt. A csapat összesen tizennyolc edzéssel, plusz hat előkészületi meccsel hangol a tavaszi rajtig. Az első edzőmérkőzést szűk egy hét múlva, január 21-én a Sényő-Carnifex NB III-as alakulatával játssza.

– Az ősz végére már jól néztünk ki, éppen akkor rázódtunk bele igazán a bajnokságba, amikor befejeződött az idény – vélekedett Márton Péter, a Kemecse trénere. – A téli felkészüléshez ebből merítünk erőt, a csapat pedig még formálódik, annál is inkább, mivel belső védőt és jobb oldali támadót keresünk, legalábbis ez a tervünk, meglátjuk, mi sül ki ebből.

Játékosmustra

A Kemecse megyei első osztályú csapatának téli változásai

Távozott: Deme Attila (Nyíregyháza Spartacus II.), Ruska Tamás (Baktalórántháza), Varga Balázs (Nyírbátor)

Érkezett: Benkő Balázs (Nyírbátor), Farkas Márton (Ibrány)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .