Szinte még meg sem száradt a pecsét Botos „Piri” Alexandru kinevezésén, a Mátészalka hétvégén bejelentett új játékos-edzője máris sorompóba állt.

Új év, új edző, új remények a szalkai körletben Fotó: tudósítónktól

A megyei első osztályú futballcsapat kedd kora este belecsapott a lecsóba, azaz megkezdte a felkészülést – egyelőre változatlan összetételben. Ez azonban még közel sem végleges állapot, a szakvezetés ugyanis erősítésen fáradozik.

– Egészséges drukk van bennem, bár nem idegen számomra ez a munka, Romániában már dolgoztam ilyen szerepkörben, sőt, kétszer is bajnokságot sikerült nyerni – árulta el Botos Piri, aki az őszi idény derekán dőlt ki a szalkai együttesből, és visszatérése sem holnap lesz. – Térdsérülés miatt egyelőre nem állok edzésbe, szeretnénk minél hamarabb futballozni, a pályán is segíteni a csapatot, de még nem tudom, mikor jön el ez az idő. A műfüves tornán négy meccset játszunk, ezen kívül még egy mérkőzést tervezek, közben pedig csendesen akarunk készülni, mert van hová fejlődnünk. Jó lenne legalább három embert igazolni, a kapusposzt kivételével gyakorlatilag minden csapatrészben elkelne az erősítés.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .