Már-már hagyománnyá avanzsálódott: Nagyhalászban disznóöléssel lépett színre az „egy”. Vagyis, a megyei első osztályú futballcsapat dzsemborival melegített a felkészülés hétfői nyitányára.

A nagyhalásziak terülj, terülj asztalkámmal hangoltak a felkészülésre Fotó: tudósítónktól

Kerek egy hete a harmadosztályban szereplő „fakó” is belevetette magát a az edzésmunka szépségébe, mostantól pedig a „nagyokon” a sor, akik a második helyen állomásozva indítják a tavaszi hadjáratot.

– A fiatalok már néhány napja edzésben vannak, ezúttal bekapcsolódik a felnőttcsapat is – tudatta Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője. – Szokásos bemelegítéssel kezdtünk, Hajdú féle öt liter „hazai” és pár tálca hab adta az alaphangot. A kínálat hasonlatos a bajnoki  meccsekhez, jobbnál jobb ínyencségek várták a srácokat. Hagymás vér vagy Ibrány, toroskáposzta vagy Nyírgyulaj, tárcsás flekken vagy Mándok, csemegékben most sem volt hiány. A jövő hét komplexebbnek tűnik, nem csak a cefrétől hanem a kilométerektől is szédülni fognak a srácok.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .