Beindult a gépezet Vámosorosziban: a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport élére „fagyott” futballcsapat hétvégén megkezdte a felkészülést.

A vámosoroszi együttes is „bekezdett” Fotó: tudósítónktól

Olybá fest, a létszám két fővel karcsúsodik, ugyanakkor nem kizárt, hogy a közelgő átigazolási időszakban tovább acélosodhat az oroszi együttes.

– Elindultunk mint a válóper! – újságolta Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője. – Az első mocorgás alkalmával semmi extra nem történt, csupa ismerős arc kívánt egymásnak boldog új évet! Jövő héttől heti kettőt fogunk edzeni, ami kiegészül egy hétvégi edzőmérkőzéssel. Többet sajnos nem tudunk, ez is nehézkesen fog menni munkahelyi, tanulmányi, családi elfoglaltságok  miatt. Kicsit csalódottak vagyunk mi játékosok, ugyanis a polgármester úr megígérte a nyáron, ha az első helyről ugrunk neki a tavasznak, akkor a téli felkészülést Dubajban kezdjük meg, de végül az a döntés született, hogy elrakjuk a jót a rossz időkre. Ami a játékosmozgást illeti, szinte biztos,hogy Tisza Sándor és Baráth Gábor Tunyogmatolcson folytatja. Szeretnénk tovább erősíteni a keretet, akadnak kiszemelt emberék, ,megkeresés is történt, de még nem született döntés ez ügyben.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .