Mindhárom a megyei I. osztályú csapatból az egyiptomi edzőtáborozáson részt vevő kisvárdai játékos játszott az edzőmeccsen.

A kisvárdai mini „bajnokcsapat”, balról: Vaszil Himik, Hej Viktor, Gyüre Tamás, Szőr Levente és Baranyai Ádám, előttük a kapus Mihai Minca
Fotó: kisvardafc.hu

Három játékos is helyet kapott a Kisvárda Master Good megyei első osztályban szereplő II-es csapatából a „nagyok”, vagyis az NB I-esek Egyiptomban edzőtáborozó keretében. Az egyetlen szabolcsi élvonalbeli futballcsapat kedden utazott Hurghadába, ahol egy hetet tölt el. Az első edzőmeccsüket pénteken játszották a várdaiak, akik 2–0-ra nyertek az egyiptomi másodosztály negyedik helyén álló al-Aluminium SC-t. A mérkőzésen mindhárom ifjú titán, tehát Gyüre Tamás, Vaszil Himik és Szőr Levente is lehetőséget kapott, ráadásul a második félidőben, amikor a gólokat szerezték a várdaiak.

Érdekesség, hogy e három ifjú játékos – kiegészülve az ősszel a megyei I. osztályú csapatban ugyancsak többször lehetőséget jutó Baranyai Ádámmal valamint Hej Viktorral – szerezte meg az elsőséget azon a szűkített játékterű házi minibajnokságon, amelyet a csütörtöki edzésen rendeztek, és amelyen az általuk vert mezőnyben végeztek Gheorghe Grozavék, Lucasék vagy éppen Gosztonyi Andrásék is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .