A Mándok a legfürgébb megyei első osztályú futballcsapat abban a tekintetben, hogy csaknem véglegesnek tekinthető a tavaszra megálmodott játékoskeret.

A felkészülés szerdai nyitányára alaposan megerősödött a mándoki csapat Fotó: tudósítónktól

Ahogy arról korábban hírt adtunk, Toldi András (Tállya), illetve az egyaránt Balkányból érkező Csehil János és Szabó Milán csatlakozása már eddig is biztos volt, szerdán pedig további fejlemények történtek. Az „osztálytárs” Kisvárda II. védője, Elek Ádám ügyében megegyezés született, tavasszal ő is a tabellán harmadik helyen állomásozó mándoki együttest erősíti. Minden bizonnyal a Ács Ádám is a Mirgai-legénység sorait acélosítja a folytatásban, a középpályás szintén a Balkányban szerepelt ősszel.

– Szerdán kezdtük a felkészülést, heti három edzés és két edzőmeccs a tervezett program – közölte Mirgai László, a Mándok edzője. – Január 18-án Szlovákiába utazunk, ahol két napot töltünk, és egy mérkőzést játszunk, majd a házigazda Kenyhec megyei első osztályú csapata viszonozza a látogatásunkat. Indulunk a nagypályás műfüves tornán, mellette a Sényővel, Hajdúböszörménnyel, illetve a Kisvárda II-vel is találkozunk, összesen kilenc felkészülési mérkőzésen lépünk pályára a hat hét során, ennek elégnek kell lenni, hogy az öt új játékossal kiegészülve összekovácsolódjon a csapat. Az edzéseket zömében a záhonyi műfüves pályán tartjuk, célunk pedig , hogy a dobogón végezzünk. Jelenleg még egy kapust keresünk, vele teljes lesz a keret.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .