A tarpai szilva különösen jól csúszik télvíz idején, és bár nem megvetendő dolog a helyi páleszből erőt meríteni, a megyei első osztályú futballcsapat háza táján másra is alapoznak.

A tarpai öltözőben csupa megszokott arc készül a folytatásra Fotó: Tordai Ivett

Leginkább a minél hatékonyabb felkészülésre fektetik a hangsúly a hetedik helyen táborozó beregiek, akik „érintetlen” kerettel hangolnak a folytatásra.

– Kedden kezdtük a munkát, indulunk a műfüves felkészülési tornán: összesen tíz edzőmérkőzéssel és huszonhat edzéssel számolunk, amiben délelőtti gyakorlások is lesznek, ezek nyilván a fiatalabb játékosokra vonatkoznak– vázolta a menetrendet Márton István, a Tarpa trénere. – Nincs sérült, az utánpótlás tehetségei pedig ugyanúgy velünk lesznek, ahogy nyáron, vagy a felkészülés korábbi időszakaiban. A játékoskeretben egyelőre nem történt változás, érkező abban az esetben lehet, ha szabadon igazolható játékost találunk, aki erősítést is jelent. Magyarul, nem törekszünk minden áron új ember megszerzésére.

A tarpai együttes január 18-án, hazai pályán a Gergelyiugornya elleni mérkőzéssel mutatkozik be.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .