A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság csütörtök este ünnepélyes vacsorával köszönte meg a mezőkövesdi Észak-Keleti regionális tornán szerepelt amatőr válogatott tagjainak teljesítményét.

A megyei válogatott tagjainak teljesítményéért járt az elismerés Fotó: tudósítónktól

Mint ismert, a december elején rendezett eseményen a Lukács Tibor irányította szabolcsi együttes végzett az élen, ugyanakkor az utolsó mérkőzés után Heves megye megóvta a Nógrád elleni mérkőzését (2–2), aminek helyt adott a versenybizottság. A döntés következtében kapott két plusz pont jóvoltából – az egyébként második helyen végzett – hevesiek megelőzték a mieinket, ők léphettek pályára az országos négyes döntőben.

A történtektől függetlenül az Igazgatóság ily módon fejezte ki elismerését a csapatnak és a szakmai stábnak, hogy méltó módon képviselték a megyét az egyre nagyobb presztízzsel bíró tornán. Az összejövetelt az év végi ünnepek  – az ezzel járó elfoglaltságok – miatt rendezték ebben az időpontban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .