Megfújták a harci kürtöt Újfehértón, persze csak jelképesen, mert bár a megyei első osztályú futballcsapat kedd este hivatalosan is megkezdte a felkészülést, a futballisták eddig sem a lábukat lógatták.

Piskóti Zsolt elkészítette, az újfehértói csapat játékosai pedig megpróbálják teljesíteni felkészülési penzumot  Fotó: tudósítónktól

Az őszi idény után a tabella tizedik helyén tanyázó, újonc fehértói egylet tagjai rendszeresen felbukkantak a téli teremtornákon, amelyeken meglehetősen jól muzsikáltak. Most viszont komolyra fordul a munka, és a fiatal szakvezetőt ismerve nem lesz kegyelem!

– A kedden elkezdett felkészülés tervezett menetrendje: heti három edzés és két meccs – közölte a csapatra váró penzumot Piskóti Zsolt, az Újfehértó trénere. – A nagypályás műfüves tornán, illetve a Nyírerdő Kupa teremtornán is érdekeltek leszünk. Nagy játékosmozgás pedig nem várható.

Utóbbi mondat már sejtetni engedi, hogy egyelőre nincs változás a keretben. Ugyanakkor – a megszokott helyi  trendnek megfelelően – két ifista, Szabó József Richárd és Lippai Levente is a felnőttekkel készül.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .