…és Nyírgyulajban is elkezdődött. Természetesen a felkészülés, mégpedig a megyei első osztályú tabella tetején feszítő futballcsapat edzőjeként a tizenkettedik szezonját gyűrő Lukács Tibor vezényletével.

A nyírgyulaji együttes is munkába állt Fotó: Bodnár Barbara

A tréner toronymagasan a legrégebben regnáló szakvezető az „élvonalban”, így éppenséggel a bevált módi szerint alakíthatta a programot a tavaszi folytatásig. Annyi kitétellel, hogy bár a Gyulaj az előző kiírásban kihagyta a megyei teremtornát, idén megmutatja magát – naná, korábban többször a legjobbnak bizonyult a Nyírerdő Kupán.

– Indulunk a műfüves tornán, ezúttal a Nyírerdő Kupán is részt veszünk, illetve a hétvégi mátészalkai teremtornán is ott leszünk – vázolta nagy vonalakban a menetrendet Lukács Tibor. – A nyírbátori műfüves pályán és a sportcsarnokban heti három edzést tartunk, plusz a hétvégi edzőmeccsek adják a feladatot. Az elmúlt évekhez hasonlóan a cél most is az, hogy minél jobban szerepeljünk, konkrétan mindenképpen dobogón szeretnénk végezni. A játékoskeret egyelőre változatlan és jelen pillanatban úgy tűnik, hogy nem is lesz komolyabb változás…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .