Vége a csendéletnek Baktalórántházán (is): a megyei első osztályú futballcsapat nevezetes időpontban, Attila napon „rúgta be a motort” – kedden megkezdte a felkészülést.

…és megkezdődött a felkészülés Baktán – a szokásos öltözői megbeszéléssel Fotó: tudósítónktól

Kozma Attila, baktai elnök ártatlan, nem volt benne a keze a dátum kijelölésében, ez egyébként is mellékszál a történetben. Sokkal lényegesebb, hogy a tizenkettedik helyen táborozó együttes továbbra is Borza László irányításával hangol a folytatásra, mégpedig két új játékossal soraiban. Mint arról december elején hírt adtunk, Ruska Tamás az „osztálytárs” Kemecsétől szegődött a fenyvesek városát képviselő legénységhez, míg a legutóbb a Nyírkarászban védő Marics István külföldi munkavállalást megszakítva tért vissza nevelőegyesületéhez.

– Tavasszal hagyományos jobban mg a csapatnak, ehhez a jó szokáshoz szeretnénk most is tartani magunkat – adta meg az alaphangot Kozma Attila, a BVSE elöljárója. – Ugyanakkor céljainkat csak úgy tudjuk megvalósítani, amennyiben komolyan vesszük a felkészülést, na és ha végre elkerülnek minket a sérülések, mert abból volt bőven az őszi idényben.

A Baktalórántháza vasárnap már edzőmeccset játszik Nyíregyházán: 10 órakor a Filo U19-es csapata ellen lép pályára.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .