Ádámszki Róbert és Homann Richárd után a nagyecsedi futballcsapat újabb oszlopos tagja távozik. Dobos Zoltán öt év elteltével köszön el a megyei elő osztályú együttestől.

A búcsúzó Dobos Zoltán (balról) és az Ecseden maradó Somlyai Gábor között sem fog megszakadni a barátság Fotó: magánarchívum

A harmincnégy esztendős középpályás igazán tartalmas 2015-ben Tiszavasváriból igazolt a bajnoki címvédő szatmári egylethez, ami mindkét fél számára nyerőhúzás volt.

– Az élet így hozta, leginkább munkahelyi elfoglaltság miatt hoztam meg a döntést – indokolta a váltást Dobos Zoltán. – Nagyon szép időszakot töltöttem Ecseden, sok barátot szereztem, ráadásul sikeresek voltunk: a Magyar Kupa-menetelések mellett bajnoki címet nyertünk, úgyhogy szívesen emlékszem majd vissza erre a korszakra. De most nem tehettem mást, a nyíregyházi sportbolt vezetése rengeteg energiát és időt felemészt. Feltétlenül megjegyezném, Fodor András elnök személyében olyan embert ismertem meg, aki él-hal a csapatért, neki és az Ecsednek minden jót kívánok! A szponzorként segítő Tengyel Zoltánt, illetve a Nyíregyházi család aktív támogatását szintén ki kell emelnem. Ádámszki Róbert invitált annak idején a csapathoz, külön köszönet neki és Homann Richárdnak, hogy együtt futballozhattunk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .